Повстання машин: У США електрокар самостійно завівся і розніс гараж

​Власник новенького Chevrolet Bolt з Каліфорнії зіткнувся з незадокументованими функціями свого електрокара.

 Електрокар Chevrolet Bolt. Фото: Хроника.инфо.

Електрокар Chevrolet Bolt, будучи залишеним в гаражі, самостійно завівся і зніс стіну будинку. Власник автомобіля виклав на автомобільному форумі шокуючу історію, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Загнавши автомобіль в власний гараж на першому поверсі свого будинку, американець відправився у справах на іншій машині.

Несподівано машина самостійно завелася, включила задню передачу і влетіла в стіну гаража. На гуркіт прибігла дружина автовласника, яка знаходилася вдома. Відімкнувши гараж, вона побачила побитий електрокар. За затвердження власника, Chevrolet був замкнений, а в гаражі не було сторонніх.

Примітно, що потерпілий перебував у кількох десятках кілометрів від будинку і фізично не міг завести авто. Він підкреслив, що селектор трансмісії електрокара, як і раніше, знаходився в режимі паркування, як автомобіль включив задній хід і врізався в стіну залишається загадкою.

Компанія Chevrolet вже почала розслідування за даним фактом.

В боях з російськими окупантами загинув головний сержант бригади "Хартія", орденоносець Олександр Ющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:14

Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Долинське Дніпропетровської області загинув головний сержант 13-ї бригади Національної гвардії України "Хартія" Олександр Ющенко, повідомляє пресслужба бригади. Пряма мова мера: "Штаб-сержа...

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...