Пожежа у Києві: Згорів ресторан в житловому будинку (фото)

Жертв та постраждалих немає, співробітники ДСНС локалізували пожежу

Фото: прес-служба ДСНС

На Борщагівці у Києві вранці 4 жовтня виникла потужна пожежа у ресторані на першому поверсі житлового будинку. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр ДСНС у м. Києві.

"4 жовтня о 7:09 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про те, що у 5-поверховому житловому будинку на 1-му поверсі по вул. Борщагівській, в ресторані виникла пожежа.

На місце події відразу було направлено рятувальників з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. Прибувши до місця виклику вогнеборці встановили, що в ресторані у торговому залі в зарядному пристрої для електромопедів сталося коротке замкнення. О 7:24 бійці локалізували пожежу на площі 20 кв. м, о 7:35 ліквідували.

Внаслідок пожежі згорів електромопед, пошкоджено вікна, диван, закопчено стіни та стеля ресторану на площі 60 кв. м.

На місці пожежі працювало 5 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 25 чоловік особового складу підрозділів ГУ ДСНС України у м. Києві. Жертв та постраждалих немає", - йдеться у повідомленні.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...