Працював із "Ташкентом": Стало відомо про "арешт" у Донецьку одного з "міністрів" "ДНР"

Все відбулося досить несподівано, оскільки на середу, 27 червня, у Ігоря Андрієнка був запланований виїзний прийом в Іловайську.

Ігор Андрієнко серйозно "влип"? Фото: соцмережі.

На підконтрольній бойовикам території Донецької області заарештували "міністра транспорту" так званої "ДНР" Ігоря Андрієнка, передають Патріоти України із посиланням на місцеві ЗМІ.

Як передає видання, Андрієнко був призначений "міністром транспорту" в березні 2016 року. До військового конфлікту на Донбасі, в 2014 році, він займав посаду депутата однієї з районних рад Донецька.

Все відбулося досить несподівано, оскільки на середу, 27 червня, у Андрієнка був запланований виїзний прийом в Іловайську. Додамо, що в лютому 2018 року був затриманий "міністр вугілля та енергетики" Едуард Голенко. Його підозрюють в розкраданні понад 100 мільйонів рублів. Андрієнко і Голенко працювали під кураторством "віце-прем'єра" Олександра Тимофєєва з позивним "Ташкент".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...