Представники ОБСЄ допомагають терористам ховати заборонену зброю і техніку

У ділянках, де приховують велику кількість техніки, росіяни встановлюють помилкові знаки нібито про "мінування ділянки".

ОБСЄ. Фото: "5 канал"

Російські спостерігачі ОБСЄ, які працюють на Донбасі, всіляко допомагають окупаційним військам. Як повідомив на своїй сторінці у Facebook лідер "Інформаційного опору" Дмитро Тимчук, представники від Росії допомагають бойовикам вчасно заховати місця розташування озброєння, яке заборонено мінськими угодами, а також техніки. Про це повідомляють Патріоти України.

Під час інспекції, яку проводять монітори ОБСЄ, російські представники кажуть, коли необхідно припинити обстріли ЗСУ і населених пунктів. Тимчук навів приклади подібних втручань з боку російських моніторів. Так, коли прибув з інспекцією заступник СММ ОБСЄ в Україні А. Хуг, на ділянках відповідальності "11 омсп", "7 омсбр" і "3 омсбр", командувач 1-го армійського корпусу "ДНР" віддав наказ на тимчасове припинення вогню.

По всьому шляху слідування моніторів були встановлені додаткові патрулі, а також помилкові знаки, які інформували про мінування деяких ділянок. Насправді на цих ділянках бойовики розмістили велику кількість озброєння і військової техніки.

"Мікровампіри": Вчені розповіли про істот, які харчуються людською кров'ю

четвер, 18 квітень 2024, 12:14

Вчені провели дослідження та підтвердили існування організмів на Землі, які наділені характеристиками вампірів. Йдеться про бактерії, які живляться людською кров’ю. Про це інформує Daily Mail, передають Патріоти України. Як свідчить дослідження вчених ...

ТОП-5 найбезпечніших країн на випадок, якщо почнеться Третя світова війна

четвер, 18 квітень 2024, 11:28

У час, коли загроза Третьої світової війни щороку зростає на фоні військової агресії в Україні, Ізраїлі та конфлікту в Таїланді британці задумалися над країнами, де можна безпечно перечекати так званий апокаліпсис, передають Патріоти України. Як зазнач...