Преподобний Ілля Муромець йому в поміч: Батюшка з Одеси завоював золото з пауерліфтингу (фотофакти)

Парафіяни Бєлгород-Дністровського пишаються своїм пан-отцем і порівнюють його з легендарним Іллєю з Мурома, котрий, як відомо, скінчив свої дні в монастирі у духовному сані.

Отець Віктор Кочмар, настоятель храму Успіння Пресвятої Богородиці, чемпіон світу з пауерліфтингу. Фото: news.church.uaСемиразовий чемпіон світу з пауерліфтингу, Отець Віктор Кочмар, настоятель храму Успіння Пресвятої Богородиці, що в селі Червоноармійське Болградського району Одеської області, знову завоював золоті медалі. У всеукраїнських змаганнях в Кривому Розі взяли участь понад 300 спортсменів. 46-річний священик завоював золоті медалі в двох категоріях - своїй віковій та відкритою, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Нагадаємо, що в листопаді 2015 року, під час змагань в Португалії, отець Віктор став чемпіоном світу з пауерліфтингу за версією WPC. Щоб підтримувати форму, батюшка тренується 3 рази в тиждень по 2 години, вечорами. Каже, часу вистачає.

"Я 14 років священик. У спорті без Бога не можна. Усі сподівання лише на Нього. По молодості "рвався". З роками приходить розуміння і мудрість, що рекорди - вторинні. На першому місці - внутрішній стан, філософське ставлення до перемог і своя тактика - сподіватися на Бога. Чемпіонат світу береш розумом, не треба скакати. Навіщо даром "рвати" організм?"

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...