"Я хотела бы посмотреть на это своими глазами": Чемпіонка світу з "ДНР" захотіла потрапити у часи режиму Сталіна

Мар'яна Наумова висловилася про сталінські репресії.

Мар'яна Наумова. Фото:mk.ru

Так звана заслужена спортсменка "ДНР", чемпіонка світу з пауерліфтингу Мар'яна Наумова заявила, що хотіла би потрапити у часи правління Йосипа Сталіна. За її словами, в репресіях, які організував тиран, "ще потрібно розібратися". Про це пише Евроспорт, передають Патріоти України.

Страна развивалась бешеными темпами, несмотря на войну. Люди были очень идейными. Я хотела бы посмотреть на это своими глазами. Да, тогда было очень трудное время, так называемые сталинские репрессии. Но когда начинаешь разбираться, по-другому на них смотришь.

Я сейчас стараюсь изучать историю и понимаю, что нужно думать своей головой. Заметила, что люди стараются ее переписать. Особенно в Украине, где в учебниках пишут, что Степан Бандера – герой, а фашисты – хорошие ребята", - заявила Наумова в інтерв'ю виданню.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...