"Превращение Донецка в бантустан продолжается": Мережу шокувало свіже фото з "ДНР"

Журналіст Казанський показав величезні черги в окупованому місті за стартовими пакетами єдиного мобільного оператора, з якого нікуди не можна додзвонитися.

Фото:twitter

В окупованому Донецьку люди стоять у величезних чергах, щоб купити стартовий пакет від терористів "ДНР". Про це на своїй сторінці в Twitter повідомив блогер і журналіст Денис Казанський, зазначають Патріоти України.

Причина - відсутність мобільного зв'язку, про який в ОБСЄ вже надійшло безліч скарг від жителів Донбасу.

"Донецьк. Черга за" Феніксом "- мобільним оператором, з якого нікуди не можна подзвонити. Бойовики відключили МТС і тепер підраховують бариші. Альтернативи у місцевих жителів більше немає", - написав Казанський.

"Перетворення Донецька в бантустан триває", - додав він.

Користувачі мережі були шоковані побаченим, і відзначають, що тепер Донецьк нагадує СРСР, в якому людям доводилося стояти у величезних чергах за товарами.

"Совок е*учий! Там стояли и тут стоят! И рот не откроют, будут жрать, что дадут и не вякать!" "Интересно, все в этой очереди довольны, что вляпались в "русский мир" или все же есть адекваты?" "А когда-то был зажиточный город. Очень жаль", - пишуть коментатори.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...