Президент на пенсії: ЗМІ розповіли, як живуть Барак і Мішель Обама після переїзду з Білого дому

Колишній американський лідер грає в гольф з Джо Байденом і пише книгу.

Барак і Мішель Обама. Фото: New York Times.

Американський таблоїд People розповів про життя Барака Обами після закінчення його президентського терміну. Разом з дружиною Мішель вони пишуть книги і планують створити "Президентський центр Обами" в південній частині Чикаго, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
Екс-президент США має офіс в Уест-Енді в Вашингтоні, округ Колумбія, і штат з 20 чоловік. Самостійно за кермом не їздить з міркувань безпеки, але кількість охорони істотно скоротилося, що Барака Обаму радує."Якщо він хоче вирушити на обід в суботу, для цього не потрібно кілька годин планувати заходи безпеки", - розповіла менеджер персоналу Аніта Брекенрідж.

"Мішель любить ходити в SoulCycle (мережа оздоровчих фітнес-клубів і тренажерних залів - Прим. Ред.) та кожен день приносить великий упакований ланч в офіс. Її чоловік все ще не зовсім знає, як користуватися кавоваркою. Але одне залишається незмінним: він, як і раніше, близький з віце-президентом Байденом, і обидва час від часу грають в гольф", - пише таблоїд.

Прийшла повістка, але є бронь: Українцям пояснили, чи потрібно йти до ТЦК

середа, 24 квітень 2024, 17:47

В Україні суттєво змінилася правила вручення повісток та покарання за неявку до ТЦК, і кожен військовозобов'язаний знає, що на повістку потрібно реагувати, щоб не потрапити у халепу, передають Патріоти України. Але що робити тим, хто раніше отримав бр...

Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...