Президент нагородив активістів, які отримали поранення під час Революції Гідності

Порошенко подякував їм за патріотизм та мужність у боротьбі за європейський вибір українців.

Петро Порошенко нагородив активістів Євромайдану. Фото: censor.net.ua.

Сьогодні, 18 лютого, президент України Петро Порошенко вручив державні нагороди активістам Євромайдану, які отримали поранення під час Революції Гідності. Нагородами були відзначені 16 Героїв Майдану. Про це повідомляє прес-служба президента, передають Патріоти України.

Петро Порошенко нагородив 16 активістів, які отримали поранення під час Революції Гідності. Президент подякував їм за патріотизм та мужність у боротьбі за європейський вибір українців.

«Україна заплатила дуже високу ціну за свій європейський вибір. Для кожного з нас Революція Гідності – найбільш важлива, яскрава і, можливо, найбільш трагічна частина нашого життя. 18-20 лютого – найскладніший її період, але, водночас, це була наша рішучість і віра в те, що ми побудуємо справедливу європейську державу. Я хочу подякувати кожному з вас за той подвиг, за величезну самопожертву в ті дні», – зазначив Порошенко. Загалом до річниці Революції Гідності державними нагородами було нагороджено 90 активістів Євромайдану.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...