Президент Польщі потрапив в аварію (фото, відео)

4 березня в лімузині Дуди вистрілило заднє колесо, внаслідок чого автомобіль став практично некерованим і з'їхав у рів. В результаті ДТП глава польської держави не постраждав.

Президент Польщі Анджей Дуда потрапив у ДТП. Фото: газета Wyborcza.

В інтернеті з'явилися фотографії і відеозапис з місця дорожньо-транспортної пригоди за участю автомобіля президента Польщі Анджея Дуди. Відеозапис інциденту було зафіксовано на реєстратор очевидця. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Нагадаємо, в п'ятницю, 4 березня, автомобіль, в якому їхав президент Польщі Анджей Дуда, потрапив в дорожньо-транспортну пригоду. Згідно з інформацією, надзвичайна подія сталася на півдні Польщі. У лімузині Дуди вистрілило заднє колесо, внаслідок чого автомобіль став практично некерованим і з'їхав у рів. В результаті ДТП глава польської держави не постраждав.

"Автомобіль в певний момент став некерованим, але водій Служби охорони уряду проявив себе професійно. Офіцер повернув контроль над машиною, і ми не зіткнулися ні з огорожею, ні з іншими автомобілями", - зазначив Дуда.

За його словами, автомобіль і особливо зіпсована шина повинні пройти спеціальну перевірку: "Повинна відбутися перевірка, шину слід перевірити, оскільки це спеціальний автомобіль. Теоретично, така ситуація не повинна була статися". Після інциденту Дуда пересів в інший автомобіль, і його кортеж продовжив шлях.

Є проблеми: Нацбанк повідомив, які регіони найбільше відчувають брак робочої сили

субота, 4 травень 2024, 2:35

З 2021 по 2023 рік робоча сила у віці 15-70 років скоротилася більш ніж на чверть. З основних причин - міграція, демографічні втрати та окупація. Про це йдеться в інфляційному звіті НБУ, передають Патріоти України. Так, за оцінками НБУ, робоча сила у в...

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...