Президента не любиш - мене не поважаєш: Турок подав до суду на дружину через образу Ердогана

За образу президента за турецькими законами передбачається грошовий штраф або тюремне ув'язнення на термін від одного року до чотирьох років.

Турок подав в суд на дружину через образу Ердогана. Фото: Эра.

У Туреччині житель провінції Ізмір подав до суду на дружину, яка, за його словами, образила президента країни Тайіпа Ердогана, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Позивач Алі Д. пред'явив як доказ своїх тверджень диктофонний запис слів дружини, висловлених нею на адресу Ердогана під час одного з його виступів, що транслюються по телебаченню.

"Я б подав позов проти свого батька, якби він ображав президента", - цитуються слова позивача. Повідомляється, що жінка, дізнавшись про подачу чоловіком судового позову проти неї, подала на розлучення.

За образу президента за турецькими законами передбачається грошовий штраф або тюремне ув'язнення на термін від одного року до чотирьох років.

"Навіщо демонструвати домашній затишок зараз?": Нардепка Безугла обурилася кількістю пасок в соцмережах, українці відповіли

субота, 4 травень 2024, 23:53

Напередодні Великодня, у суботу, 4 травня, народна депутатка Мар'яна Безугла опублікувала в соцмережі допис із обуренням від великої кількості святкових пасок, які українці напекли та демонстрували на загал. Нардепка написала, що вважає неприйнятним де...

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...