Про Путіна і його дівчат: Американський композитор написав сатиричну пісню про президента РФ (відео)

У пісні, коли Путін сумнівається в своїх силах, “путінські дівчата” (putin girls) відповідають йому, що він усе зможе.

Ренді Ньюмен. Фото:okmusic.jp

Американський композитор, володар чотирьох Греммі Ренді Ньюмен написав сатиричну пісню, присвячену російському президенту Володимиру Путіну. Про це пишуть fakty.ictv, передають Патріоти України.

"Це пісня, присвячена великому світовому лідеру. Сподіваюся, вона йому сподобається. Знаю, що сподобається, — йдеться у підписі до пісні в офіційному акаунті Ньюмена на YouTube.

Розмірковуючи у пісні від імені російського лідера, Ньюмен спершу співає про його зовнішньополітичні рішення: імовірно приєднання Криму (“курорт, за який варто поборотися”) і курдів, які “встали на шляху”, а потім про те, яким російський президент бачить своє місце в історії.

"Іноді народ піднімається над своїм лідером, як, наприклад, у Німеччині, Кентуккі, Франції, іноді лідер — над своєю країною. <…> Я протягнув у 21 століття цих селян, які кричать і б’ють ногами," — співається в пісні.

Коли Путін сумнівається в своїх силах, “путінські дівчата” (putin girls) відповідають йому, що він усе зможе.

“Я не знаю, Ленін не зміг цього зробити, як і Сталін. Чому я зможу?” — співається від імені російського президента. “Тому що ти Путін… Ти приведеш наш народ на Землю обітовану”, — відповідає хор “путінських дівчат”. І у підсумку “Путін” з ними погоджується: “Так, ви, чорт візьми, маєте рацію, тому що я Путін”.

Пісня Putin — прем’єра з нового альбому композитора, який буде презентований на початку 2017 року.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...