Продовження блокади ОРДЛО: Нардепи з'ясували нові деталі торгівлі з окупантами (відео)

На відео представлена розмова із заступником начальника Донецької залізниці, який навіть не заперечував, що в ешелонах може бути зброя та техніка для російських найманців.

Скрін відео

Нардепи повідомляють нові подробиці щодо торгівлі України з окупантами та роль "Укрзалізниці" в цій ситуації. Промовисте відео у своєму Facebook опублікував нардеп від "Самопомочі" Тарас Пастух, інформують Патріоти України.

"Сьогодні на пункті блокади поблизу Бахмута з'ясували деталі торгівлі з окупантами і роль "Укрзалізниці", яка виконуючи розпорядження "зверху", обслуговує "ДНР" та "ЛНР" та забезпечує перевезення усіх вантажів," – написав він.

На відео видно його розмову із заступником начальника Донецької залізниці, який навіть не заперечував, що в ешелонах може бути зброя та техніка для російських найманців.

Як відомо, торгова блокада Донбасу почалася ще минулого тижня. Проти активістів, які вимагають припинити торгівлю з терористами, уже відкрили кримінальні провадження. Риторика влади проста: з окупованих територій везуть вугілля, а без нього Україні загрожує енергетична криза.

Хоча спеціально для того, щоб не торгувати з бойовиками на державному рівні, раніше була ухвалена формула "Ротердам плюс". Вона передбачала придбання вугілля у Південно-Африканській республіці та Південній Америці і доставку кораблями до України. Натомість, за цією формулою торгували з окупованими територіями.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...