Продовжуємо рахувати переваги ID-паспортів: Міністерство юстиції про документ нового зразку

Українці дізналися, яку інформацію буде містити ID-паспорт.

ID-паспорт. Фото obozrevatel.com

Міністр юстиції Павло Петренко детальніше розповів про переваги пластикової ID-картки. Зокрема, він наголосив, що штампів про одруження та прописку він не матиме, проте вся необхідна інформація про соціальний стан буде в резерві. Себто в майбутньому українцям не обов'язково буде збирати мільйони довідок для Пенсійного фонду чи інших установ, оскільки все це "зашиють" до спеціального чіпу, повідомляють Патріоти України.

Інформацію ж щодо шлюбу, незважаючи на відсутність спеціального штампу, також будуть вносити в резерв. Схожа ситуація і з місцем проживання: необхідні відомості внесуть до чіпу. Міністр також наголосив, що відповідно до українського законодавства, змінювати паперовий паспорт на ID-картку не обов'язково.


Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...