Професор Інституту раку на Київщині героїчно врятував двох потопаючих братів

Інцидент стався через те, що хлопці вирішили зробити нестандартне селфі.

Річка Рось. Ілюстрація:commons.wikimedia.org

У Білій Церкві чоловік, який рибалив на річці Рось, врятував двох потопаючих братів. Інцидент стався, коли хлопці 18 і 26 років вирішили зробити нестандартне селфі. Про це йдеться в повідомленні Держслужби з надзвичайних ситуацій, передають Патріоти України.

Як повідомляється, вони вилізли на невелику скелю для вдалого ракурсу, проте один з них, послизнувшись на камені впав у воду.

При цьому зазначається, що плавати він не вмів, а коли за ним стрибнув брат, вони пішли під воду вже обидва.

"На щастя, поруч рибалив чоловік в гумовому човні, який кинувся за потопаючими у воду. Витягнув старшого в човен і пірнув за молодшим. 18-річний юнак уже був без ознак життя", - розповіли у відомстві.

Після цього чоловік попросив допомоги у людей на моторному човні, на якому хлопців оперативно доставили до рятувальної станції в парку Олександрія.

"Наразі молодший брат перебуває в реанімації, старший - на стаціонарному лікуванні. Рятівником хлопців виявився місцевий рибалка, професор Національного інституту раку Грабовецький Олександр Миколайович", - додали у ДСНС.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...