Прогноз погоди: Синоптики попередили українців про похолодання

Наприкінці тижня в Україні похолодає до + 10-12 градусів.

Синоптики попередили українців про похолодання. Фото: meteovesti.ru.

У п'ятницю, 15 квітня, очікується різка зміна погоди, посилення дощів і досить відчутне похолодання. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Так, якщо зараз температура повітря у Києві сягає 18-20 градусів тепла, то наприкінці тижня похолоднішає до +10-12 градусів.

Сьогодні ж температура по Україні у межах 8-12 градусів тепла. У Києві 12-13 градусів. Дощі сьогодні періодично очікуються майже скрізь, окрім східної частини.

Синоптик радить бути готовими до опадів практично до кінця тижня, адже в Україні домінує волога повітряна маса. Сьогодні і завтра очікується суттєва активізація магнітних бурь.

Який час, такі і вітання: Українські пілоти показали креативну великодню листівку

неділя, 5 травень 2024, 11:56

Українські пілоти привітали співвітчизників зі святом Воскресіння Христового. Оригінальну листівку опублікувало командування армійської авіації Збройних сил України у Facebook, передають Патріоти України. На фото зображений військовий літака, у якому ...

"Люди вірили...": Як за старих часів в Україні святкували Великдень

неділя, 5 травень 2024, 11:45

Етнографиня, наукова співробітниця відділу виставкової роботи Національного музею народної архітектури та побуту України (у Пирогові) Лариса Полуянова в ексклюзивному інтерв'ю "Фактам" розповіла про великодні традиції в нашій країні, передають Патріоти...