Прогнулися, далі нема куди: Турки запропонували родині збитого пілота Путіна будинок під Анталією

Про це повідомив генеральний консул РФ в Анталії.

Кемер. Ілюстрація:www.youtube.com

Міська влада турецького Кемера запропонувала подарувати будинок сім'ї російського пілота Олега Пєшкова, літак якого був збитий турецькими винищувачами. Про це повідомив генеральний консул РФ в Анталії Олександр Толстопятенко. Він зустрівся з турецькою делегацією, яку очолював мер Кемера Мустафа Гюль, передають Патріоти України з посиланням на Власти.нет.

Як відомо, Росія і Туреччина в кінці червня почали відновлювати відносини, які були перервані після того, як турецькі винищувачі в листопаді 2015 року збили російський бомбардувальник Су-24. Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган відправив президенту РФ Володимиру Путіну лист, в якому, за твердженням кремлівської адміністрації, приніс вибачення за те, що трапилося. Турецька сторона наполягає на тому, що Ердоган висловив жаль, але вибачень не приносив.

Путін неодноразово заявляв, що відносини між двома країнами можуть бути відновлені, якщо Туреччина вибачиться, виплатить компенсацію і покарає винних в загибелі пілота Су-24. Поки гарантій виплати компенсації турецька влада не дали. Помічник президента РФ Юрій Ушаков 30 червня заявив: "Будуть контакти із цього приводу, і до яких результатів вони приведуть, я не знаю".

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...