Проходив із мамою повз супермаркет: У Києві чоловік вистрелив у голову 5-річній дитині (відео)

Підозрюваного вже затримали та доправили до відділку поліції.
На місці інциденту на Лісовому масиві. Фото: Фейсбук.

У Києві на Лісовому масиві просто посеред вулиці невідомий чоловік вистрелив у 5-річного хлопчика. За словами очевидців, зловмисників було троє, їх уже затримали. Інцидент стався близько 15 години дня, передають Патріоти України.

Що сталося? Поблизу супермаркету між трьома чоловіками виник словесний конфлікт, пізніше один із них дістав пістолет та здійснив декілька пострілів. Це трапилося в той час, коли мама з дитиною вийшли з супермаркету – одна куля полетіла в їхній бік та влучила в обличчя хлопчика.

Очевидці стверджують, що після неочікуваного поранення дитина закричала від болю. Після цього її перенесли до аптеки, де надали першу медичну допомогу. "Так, до нас принесли пораненого хлопчика. Він був при свідомості, але було помітно, що в дитини серйозні проблеми з оком", – додала аптекарка.

Що відомо про стан здоров'я хлопчика? Потерпілого хлопчика доправили до Центру мікрохірургії ока, оскільки його поранили в обличчя. За попередньою інформацією, у дитини дотикові поранення повіки та рвана рана.

Зловмисник, який здійснив постріл, після інциденту втік, інші двоє чоловіків залишилися для надання свідчень. Підозрюваного вже затримали та доправили до відділку поліції. Йому загрожує позбавлення волі терміном на сім років.

Джерело: 24 канал

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...