Проливні дощі з ураганом і грозами: Синоптики озвучили прогноз погоди в Україні

В Україну йдуть дощі з грозами.

Синоптики озвучили прогноз погоди в Україні на 12 квітня. Фото: grimuar.ru.

2 квітня, в Києві хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень короткочасний дощ з грозою, вітер північно-східний, 5-10 м / с. Температура повітря вночі +10 +12 градусів, вдень +18 +20 градусів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На заході України хмарно із проясненнями, короткочасний дощ, місцями грози. Температура повітря вночі +5 +12 градусів, удень +13 +20 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, короткочасний дощ з грозою. Температура повітря вночі +7 +12 градусів, удень +15 +21 градус.

У центрі хмарно з проясненнями, без опадів, удень короткочасний дощ, гроза, вночі та вранці місцями туман. Температура повітря вночі +6 +12 градусів, удень +16 +22 градуси.

На сході мінлива хмарність, без опадів, вночі та вранці місцями туман, вітер північно-східний, 5-10 м / с. Температура повітря вночі +6 +13 градусів, удень +16 +21 градус.

На півдні мінлива хмарність, без опадів, вдень в Одеській і Запорізькій областях місцями короткочасний дощ, гроза, вночі і вранці місцями туман, удень +17 +22 градуси.

Як збільшити розмір своєї пенсії українцям: У Кабміні дали пояснення

неділя, 12 травень 2024, 21:22

Аби в майбутньому отримувати вищу пенсію, українці мають можливість купити страховий стаж. Причому зараз цю процедуру можна зробити в режимі онлайн, не відвідуючи державні установи. Детальні роз'яснення надали у Кабміні. Так, громадяни повинні укласти ...

Обвал будинку у Бєлгороді: МНС РФ повідомила про кількість загиблих і постраждалих

неділя, 12 травень 2024, 20:19

У російському Бєлгороді заявили про сімох загиблих під час обвалу будинку в неділю, 12 травня. Розбір завалів триває. Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на МНС РФ, передають Патріоти України. . "Тіло сьомого загиблого витягли з-під завалів будинк...