"Промку" накрили 130 мін, до Мар'їнки прилетіло майже 400, - Міноборони (відео)

Українські військові відкривали вогонь у відповідь

Ілюстрація: 24tv.ua

Один український військовий вбитий і семеро поранені. Таким є результат ще однієї доби перемир'я на Донбасі, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

За даними Міноборони, найбільше бойовики обстрілювали донецький, луганський, світлодарський напрямки, причому використовували і важке озброєння. Район авдіївської промзони ворог накрив більш як 130 мінами. Українські військові відкривали вогонь у відповідь. Гаряче було і на маріупольському напрямку – там терористи випустили в бік позицій у Мар'їнці та Широкиному майже 400 мін.

Як повідомлялося, цього ж дня у Луганській області бойовики обстріляли співробітників ДФС. Це сталося в районі населеного пункту Лопаскіно. Фіскали відстежували канал переправлення вантажів через лінію розмежування по річці Сіверський Донець, коли з протилежного берега по них відкрили вогонь зі стрілецької зброї та СПГ.

Гребуть усіх? У Львові представники військкомату затримали медиків онкоцентру - у ТЦК пояснили ситуацію

середа, 1 травень 2024, 14:25

У вівторок, 30 квітня, у мережі розповсюдили інформацію про те, що працівники ТЦК затримали медичних фізиків Онкологічного центру Першого ТМО Львова по дорозі на роботу. Після уточнення даних фахівців відпустили, передають Патріоти України. Так, в Tele...

Моторошна знахідка: Місцева жителька на Рівненщині виявила труп мотоцикліста (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:59

У Сарненському районі сталася смертельна ДТП. Місцева жителька виявила у рівчаку поблизу проїзної частини тіло чоловіка й мотоцикл біля нього. Про це повідомили у пресслужбі поліції Рівненщини, передають Патріоти України. За інформацією правоохоронців,...