Прорвало каналізацію: Московський аеропорт Домодєдово залило лайном

Імовірно, стався прорив вбудованих комунікацій повітряної гавані російської столиці.

Пасажири в аеропорту змушені закривати ніс через нестерпний сморід. Фото: скрін відео

Аеропорт Домодєдово у Москві підтопило фекаліями через прорив каналізації. Про це повідомляє пропагандистський канал LifeNews, інформують Патріоти України.

Як повідомляють очевидці, інцидент стався на цокольному поверсі аеропорту Домодєдово. Люди відчули різкий запах, а деякі стали свідками того, як вміст каналізації хлинув назовні. Імовірно, прорвало вбудовані комунікації повітряної гавані.

«Співробітники аеропорту шукають пробоїну в трубах, закладених у будівлі, і паралельно усувають наслідки прориву", – розповіло вранці джерело в аеропорту. Пізніше у прес-службі поспішили запевнити, що інцидент був швидко вичерпаний і на роботу аеропорту ніяк не вплинув.

До України повертаються заморозки: Синоптики розповіли, де й коли суттєво знизиться температура

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:30

Синоптики попереджають про суттєве зниження температури повітря в Україні. Як наслідок - у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеор...

Частині українців можуть списати борги за газ: Ось що потрібно зробити

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:28

У наші нелегкі воєнні часи нерідко виникають ситуації, коли люди виїжджають за кордон чи в іншу область. Або ж залишаються вдома, але мають іншу нерухомість, яка стоять пусткою, передають Патріоти України. Виявляється в подібних випадках українці мож...