"Прошло ровно два года. Позор продолжается": Російський музикант назвав "мразью" друзів, які підтримали Путіна

Андрій Гаврилов впевнений, що артисти, які підтримали анексію Криму, й досі не зробили для себе ніяких висновків.

Піаніст Андрій Гаврилов. Фото: vashdosug.ru.

Всесвітньо відомий російський піаніст і диригент Андрій Гаврилов, який останні 15 років живе в Швейцарії, сміливо критикує російських діячів культури, які підписали 2 роки тому лист на підтримку політики президента Росії Володимира Путіна в анексованому Криму, передають Патріоти України.

"Минуло рівно два роки. Ганьба триває, і в ній із задоволенням беруть участь багато з тих, що вважаються моїми друзями на ФБ. Мій прекрасний друг Олексій Широпаєв назвав це "духовна порнографія". Так, це так. Навіть гірше. Це душевний бруд.

Багато (Не всі!), але більшість не зробили висновків для себе, розділивши "мистецтво" і "життя", думаючи, що це дуже різні категорії, які не перетинаються. Тепер ми в розпалі війни, світової. І "діячі культури похмурого совка" несуть духовний бруд всюди", - написав Гаврилов на своїй сторінці в Facebook.

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...

Всі пояси в одних руках вперше за 25 років: Олександр Усик здобув важку перемогу у суперчемпському бою з Тайсоном Ф'юрі

неділя, 19 травень 2024, 3:06

Українець був визнаний абсолютним чемпіоном роздільним рішенням суддів. Тепер весь боксерський світ сподівається побачити повторний бій двох великих надважковаговиків. Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF українець Олександр ...