"Проснулись ночью от удушья и кашля": В Армянську місцеві стривожені через нову хіматаку

Місцеві повідомили, що ситуація погіршилася уночі, коли місто накрив туман.

Дихати стало важко після появи туману. Фото: соцмережі.

В Армянську посилилися наслідки викидів на заводі "Кримський Титан", який належить олігарху Дмитру Фірташу. Жителі знову скаржаться на погіршення самопочуття і забороняють своїм дітям виходити на вулиці, передають Патріоти України.

Добірку коментарів кримчан із соціальних мереж опублікував блогер Roksolana Today в Twitter. Місцеві повідомили, що ситуація погіршилася уночі, коли місто накрив туман.

"Реально хочеться кричати. Давайте щось робити... Сьогодні в школу діти не підуть", — написав користувач Сава Титаренко.

З ним погодилися й інші жителі Армянська, які відчули погіршення здоров'я. "О 0:40 прокинулася від задухи й кашлю", — написала Ліза Смирнова.

"Діти вдома, вискочила о 7 ранку документи передати, підсумок 5 хвилин на вулиці: обличчя щипає, горло, ніс — першіння, печіння. Дихати нічим. Може, досить уже над людьми знущатися", — також обурилася одна з користувачок.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...