Просто містика: Пам'ятник Кобзону в Донецьку "передбачив" дату його смерті (фото)

За дивним збігом обставин, Йосип Кобзон помер рівно через 15 років після встановлення статуї поблизу Палацу молоді "Юність".
Кобзон недарма довго був проти? Фото: соцмережі.

Пам'ятник Кобзону в Донецьку був відкритий 30 серпня 2003 року. Співак спочатку був проти прижиттєвого пам'ятника собі, але після півторарічних умовлянь Московського земляцтва, донбасівців і тодішнього губернатора Донецької області Віктора Януковича погодився, повідомляють Патріоти України.

За дивним збігом обставин, Кобзон помер рівно через 15 років після встановлення пам'ятника. Квіти до пам'ятника принесли прокремлівські пропагандисти, бойовики і представники окупаційної "влади". Відомо, що Кобзон був затятим прихильником "русского мира", окупації Криму і Донбасу і активно підтримував путінських вбивць.


ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...