Просто на очах у охорони: У Дніпрі угнали джип голови обладміністрації

Автомобіль знаходився на стоянці, що охороняється, звідки сьогодні вночі його і поцупили.

Валентин Резніченко. Фото:politrada.com

Невідомі викрали автомобіль голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентина Резніченка. Про це повідомляє місцевий портал 056.ua з посиланням на прес-секретаря Національної поліції України в області Анну Старчевську, передають Патріоти України.

Автомобіль знаходився на стоянці, що охороняється, звідки і був викрадений невідомими особами. "Вночі на очах охоронця джип з викрадачами рвонув зі стоянки, зніс шлагбаум і помчав", - йдеться в повідомленні.

Прес-секретар підтвердила приналежність позашляховика Валентину Резніченку. Правоохоронці проводять роботи по розшуку автомобіля.

У Волгоградській області рф дрон відправив під укіс вантажний потяг. Гарно горіла солярка

вівторок, 14 травень 2024, 8:05

У Волгоградській області РФ через "втручання сторонніх осіб у роботу залізничного транспорту" зійшли з рейок вагони вантажного потяга. Про це повідомила Приволзька залізниця. . Як зазначається, рух поїздів у районі станції було призупинено. . Також п...

Мобілізація по-новому: Стало відомо, як зміняться перевірки ТЦК на вулицях

вівторок, 14 травень 2024, 7:48

За 10 днів набуває чинності новий закон про мобілізацію, але вже зараз багато українців обговорюють у соцмережах те, які права та обов’язки будуть у кожної зі сторін цього процесу – військовозобов’язаних і працівників ТЦК. Як передбачається, оповіщення...