Просто жах: На Київщині 16-річний нелюд зґвалтував та задушив власну матір

Підліток, перебуваючи в стані алкогольного і наркотичного сп'яніння, захотів сексу. Але в той момент поруч з ним була тільки мати...

Підліток задушив власну матір. Ілюстрація: Факти.

У Київській області винесено вирок - 14 років позбавлення волі - 19-річному юнакові, який згвалтував і вбив власну матір. На той момент йому було лише 16 років, передають Патріоти України.

Злочин стався 27 серпня 2015 року в Борисполі під Києвом. В місцевий відділ міліції звернувся підліток, який заявив, що хтось убив його матір. Слідчо-оперативна група виявила на ліжку мертву 48-річну жінку. Її одяг був в безладді, на шиї затягнута петля.

Ця сім'я у правоохоронців вважалася неблагополучною - і жінка, і її син зловживали алкоголем, син вживав наркотики і вже встиг отримати умовний термін за крадіжки. У будинку часто спалахували сварки, тому однією з перших версій оперативників було вбивство в ході сімейної сварки. До того ж на те, що злочинцем міг виявитися хтось із близьких, вказувала відсутність слідів злому.

Незабаром підліток зізнався. За його версією, під час сварки він задушив матір мотузкою, після чого пішов в найближчий магазин, щоб викликати міліцію. Хлопця затримали. Але результати судмедекспертизи тіла загиблої шокували навіть бувалих оперів. Як виявилося, вона була згвалтована неприродним способом... родичем. І наступна експертиза встановила, що цим родичем є син убитої, розповів колишній міліціонер, який мав відношення до розслідування.
Підліток, перебуваючи в стані алкогольного і наркотичного сп'яніння, захотів сексу. Але в той момент поруч з ним була тільки мати. Він схопив її і повалив на ліжко. А щоб жінка не пручалася, накинув їй на шию петлю зі шнура. Через деякий час підліток помітив, що мати не пручається, тому що померла. Зрозумівши це, він натягнув на неї труси, сяк-так поправив одяг на трупі і пішов до місцевого магазину дзвонити в міліцію - вдома телефону не було.
Суд погодився з обвинуваченням і визнав підсудного винним у насильницькому задоволенні пристрасті неприродним способом, що спричинило особливо тяжкі наслідки, а також у вбивстві в поєднанні з насильницьким задоволенням статевої пристрасті неприродним способом, засудивши його до 14 років позбавлення волі, повідомили в прес-службі прокуратури Київської області.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...