Проти української журналістки адвокати Іванющенка зібралися подати судовий позов

Адвокат Іванющенка наголосив, що публікація Ольги Василевської-Смаглюк про версії причин убивства колишнього в.о. директора "Укрспирту" Віктора Панкова дискредитує його підзахисного.

Ольга Василевська-Смаглюк. Фото:Facebook

Адвокати бізнесмена Юрія Іванющенка заявили, що ініціюють судовий позов проти журналістки "1+1" Ольги Василевської-Смаглюк. Про це повідомляють Українські новини з посиланням на заяву Юрія Колесникова, який представляє інтереси Іванющенка, передають Патріоти України.

"Сьогодні ми побачили абсолютно брехливу публікацію, яка дискредитує нашого клієнта. Юрій Іванющенко не має та ніколи не мав ніякого відношення до концерну "Укрспирт", не знайомий із його менеджментом і не пов'язаний із ним фінансовими інтересами. На цю тему вже було рішення суду, який підтвердив нашу позицію, визнавши, що немає ніякого зв'язку між Юрієм Іванющенком і "Укрспиртом", – заявив Колесников.

Так адвокат прокоментував публікацію статті 30 травня Василевської-Смаглюк на сайті "Слово і Діло", в якій йде мова про версії причин вбивства колишнього в.о. директора "Укрспирту" Віктора Панкова. Інший захисник, Євген Вічок, додав, що вважає статтю "частиною нової хвилі чорного PR, спрямованого на адресу Іванющенка".

"Мені здається, хтось вирішив скористатися людською трагедією та заробити на вбивстві Віктора Панкова якісь дивіденди. Замовники цієї кампанії не придумали нічого кращого, ніж прив'язати до цієї справи нашого клієнта. Я розцінюю це як спробу отримати піар-дивіденди для журналіста та заробити рейтинг для видання, яке до сьогодні було нікому не відоме", – зазначив Вічок.

Колесников упевнений, що суд проти Василевської вони виграють.

"Ми розцінюємо цей матеріал як ще одну спробу заробити популярність на імені нашого клієнта. Ольга Василевська вирішила стати відомою на імені Юрія Іванющенка. За останній час ми виграли не один процес по захисту імені Юрія Іванющенка проти журналістів, політиків і так званих активістів. Упевнений, виграємо і цей", – заявив адвокат.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...