Проводив бабусю: "Аллах акбар" і "бум" довели пасажирів літака до паніки

Цікаво, а якби чолов’яга заволав по-нашому "Трах тібідох" - взагалі б з літака посігали?

Чоловік налякав пасажирів літака. Фото: mk-london.co.ukСуд Бірмінгема у Британіі розглядає справу проти чоловіка, який під час посадки літака кричав "Аллах акбар" і "бум", тим самим викликавши паніку серед пасажирів, передають Патріоти України про повідомлення сайту Нескучные новости.

Відзначається, що 38-річний Шехраз Сарвар летів рейсом авіакомпанії Emirates з Дубая в Бірмінгем. В результаті його дій на борту почалася паніка. Чоловік в суді визнав свою провину. Адвокат Сарвара заявив, що його клієнт летів з похорону бабусі в Пакистані і забув прийняти заспокійливе.

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...