Провокація не вдалася:Російська пропаганда не змогла дискредитувати Джамалу підступним інтерв'ю (відео)

Кремлівська пропаганда активно розвиває тему за ставками букмекерів, які прогнозують, що боротьба за перше місце на пісенному конкурсі розгорнеться між Україною і Росією.

Джамала. Фото:qha.com.ua

Журналіст одного з російських пропагандистських каналів заявив про те, що прес-аташе української співачки Джамали нібито з нез'ясовних причин перешкоджає спілкуванню учасниці з російськими ЗМІ. Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

Відомо, що вчора, 10 травня, в Стокгольмі пройшов перший півфінал "Євробачення - 2016", в якому взяв участь представник Росії Сергій Лазарєв.

Під час трансляції конкурсу і після його закінчення федеральний телеканал "Росія 1" намагався максимально підігріти інтерес до свого учасника на "Євробаченні" телепрограмами.

В одному з ток-шоу цього каналу "Прямий ефір" продемонстрував включення зі Стокгольма, звідки вийшов на зв'язок один з кореспондентів.

Парадоксально, що журналіст приділив практично весь ефірний час розповідями про так звану "політизованість" Джамали, дирекція якої заборонила їй давати інтерв'ю телеканалу "Росія 1".

Також він намагався переконати телеглядачів у тому, що Європа і європейці нібито вкрай позитивно ставляться до Росії і підтримують їх учасника. Хоча про російського співака Сергія Лазарєва в сюжеті сказано було вкрай мало.

Крім того, кремлівська пропаганда активно розвиває тему за ставками букмекерів, які прогнозують, що боротьба за перше місце розгорнеться між Україною і Росією.

Новий закон про мобілізацію: Що загрожує чоловікам, які не повідомлять ТЦК про зміну місця проживання

неділя, 28 квітень 2024, 7:59

Військовозобов'язаним українцям, які не повідомлять до ТЦК та СП про зміну місця проживання, може загрожувати адміністративна відповідальність та штрафні санкції. Йдеться про суму у розмірі близько 25 тисяч гривень. Про це у коментарі OBOZ.UA розповів ...

Шмигаль розповів, чи вистачить Україні коштів на всі соціальні платежі у 2024 і 2025 роках

неділя, 28 квітень 2024, 7:30

Україна у 2024 та 2025 роках зможе профінансувати в повному обсязі та вчасно всі соціальні витрати. Впевненість у цьому висловив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Він прокоментував це питання в ефірі телевізійного марафону "Єдині новини". Судячи з усього,...