Приборкати агресора: США продемонстрували суперсучасну зброю в дії - скрепам пора в істерику (відео)

Вражаюче видовище, навіть для невійськової людини. І зауважте, далеко не перше за останній рік. Саме час для істерик прихильників червоної імперії.

Пентагон проводить випробування новітнього озброєння. Фото: sdelanounih.ru

Патріоти України пропонують вашій увазі відеозапис, що з'явився на сайті Нескучные новости, про випробування нової суперсучасної електромагнітної гармати США, яка не вимагає ні пороху, ні вибухових речовин.

Створена американцями суперсучасна гармата може стати в нагоді для стримування агресії Росії і Китаю. Демонстрація відео випробувань викликала істерику у багатьох прихильників режиму президента РФ Володимира Путіна.

Це вже не перше суперсучасна зброя, яка проходить випробування в Пентагоні. Раніше повідомлялося про випробування винищувача F-35, в ході якого була продемонстрована стрілянина бойовими снарядами з 25-міліметрової гармати, а також випробування міжконтинентальної балістичної ракети Minuteman Ш.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...