Прибули чотири наряди поліції: У Києві силовики штурмують офіс Зеленського (відео)

Наразі причини штурму невідомі.

Володимир Зеленський. Фото: скріншот з відео.

У п'ятницю, 11 січня, в офіс шоумена і лідера "Кварталу 95" Володимира Зеленського в центрі Києва увірвалися силовики. Про це повідомляє Telegram-канал Kyiv INFO, передають Патріоти України.

"Офіс розташований на Льва Толстого за адресою Велика Васильківська, 21. У будинку перебуває близько 20 поліцейських", – йдеться в повідомленні.

Окрім того, відомо, що на місце події прибули чотири наряди поліції. Наразі причини штурму невідомі. На відео видно, як група молодиків намагається прорватись у приміщення офісу, але їх не пускає охорона артиста.

Дивіться відео штурму офісу Володимира Зеленського у Києві:

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...