Приїхав з Москви зі "святою" місією - вбивати українців: історія російського батюшки, який вистеляє собі дорогу до пекла на Донбасі (відео)

Ієромонах Пахомій навіть став "героєм" сюжету на сепаратистському каналі.

Російський священик приїхав на Донбас убивати українців. Фото: скрін відео

У мережі бурхливо відреагували на відео, на якому російський священик зізнається в тому, що прибув з Москви на Донбас для того, щоб брати участь у війні на боці бойовиків. Про це пише Апостроф, інформують Патріоти України.

"Ієромонах Пахомій приїхав в Україну з Москви з мирною місією: вбивати українців", - написав у своєму Twitter блогер з ніком Necro Mancer.

"Цікаво, коли УПЦ закликає дати зброю-найстрашніше зло, а російський монах воює в чужій країні-вершина чесноти", - відзначає один з користувачів в коментарях до публікації.

Відео зі священиком-бойовиком опубліковано на YouTube.

Усі захворювання розбиті на групи: У Міноборони пояснили, як тепер будуть визначати придатність військовозобов’язаних

понеділок, 6 травень 2024, 14:22

Відповідно нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, передають Патріоти України. Про ...

Бронювання від мобілізації подовжено для ще однієї категорії військовозобов'язаних: Що варто знати

понеділок, 6 травень 2024, 13:22

Кабінет міністрів подовжив на місяць термін дії відстрочки від призову для працівників "Укрзалізниці". Про це йдеться в постанові уряду № 492 від 3 травня "Деякі питання бронювання військовозобов’язаних працівників залізничного транспорту", передають ...