"Прийняв мене за снайпера": Полковник поліції розповів про знайомство з Безлером

Олексію Мірошниченку ватажок найманців "ДНР" здався психічно нездоровою людиною.

Олексій Мірошниченко. Фото: Факти.

Заступник начальника відділу стратегічних розслідувань поліції Донеччини Олексій Мірошниченко розповів, як потрапив у полон до терористів і познайомився з одним із їхніх командирів Ігорем Безлером. Це сталося на початку травня 2014 року. Він разом із двома співробітниками виїхав на "справу", а опинився у пастці, повідомляють Патріоти України.

"У нас була постанова суду на проведення оперативно-розшукових заходів по одному з кримінальних проваджень. До Горлівки вирушили із заздалегідь проробленою легендою. Коли зібрали необхідну інформацію, сепаратисти, які захопили будівлю міської міліції, виявили, що за ними стежать. Хлопців витягли з машини і завели в будівлю. Вони подзвонили мені. Пішов їх виручати", – згадав Мірошниченко.

Каже, що там і познайомився з Безлером, який видався йому божевільним. "Виявивши в нашому автомобілі роутер, він закричав: "Ви нас прослуховували!". Мене він чомусь прийняв за... снайпера. Загалом, нас кілька разів водили на розстріл. Я так зрозумів, що це у Безлера "фішка" така. Потім все ж відпустили, повіривши, що ми приїхали тільки розслідувати злочин", – розповів полковник.

Джерело: Факты

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...