Прийшов за черевиками, а пішов з синцями: У Києві чоботар побив клієнта через скаргу на неякісний ремонт

Взуттєвому майстрові з Троєщини не сподобались висловлювання чоловіка про його роботу.

В Києві майстер з ремонту взуття побив клієнта. Ілюстрація: foto.cheb.ru.

У Деснянському районі Києва на вулиці Бальзака майстер по ремонту взуття побив 25-річного місцевого жителя за те, що чоловік поскаржився на неякісно відремонтовані черевики. Про це заявила мати потерпілого, звернувшись в Деснянське управління поліції, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу правоохоронців.

Побитого чоловіка госпіталізували після того, як він відчув погіршення самопочуття вже вдома і викликав лікарів. Призначена судово-медична експертиза, за результатами якої дадуть остаточну правову кваліфікацію дій горе-майстра.

Міноборони оприлюднило ролик, який є плагіатом американського: ЗМІ стверджують, що "креативила" дружина Тимошенка, ексфункціонер ОП відреагував (відео)

субота, 11 травень 2024, 23:52

Колишній заступник глави ОП та чинний радник міністра оборони Кирило Тимошенко вимагає вибачень від видань "Детектор Медіа" та "Української Правди", передають Патріоти України. У суботу, 11 травня, "Детектор Медіа" написало, що новий відеоролик від Мін...

Тисячі українських чоловіків у Польщі готові їхати далі, а не вертатися до України, - ЗМІ

субота, 11 травень 2024, 23:40

Польща пообіцяла Україні допомогти з поверненням чоловіків призовного віку: тисячі українців можуть переїхати в інші країни, щоб уникнути цього. Про це пише Forbes, передають Патріоти України. Видання вказує, що набуття в Україні чинності нового закону...