Прийшовши в Раду, люди стають психічно хворими, - доктор Комаровський про е-декларації нардепів

Держава і народ перебувають на різних полюсах, вони вороги, вважає громадський діяч

Євген Комаровський. Фото: соцмережіПісля оприлюднення чиновниками в електронних деклараціях своїх багатств, дивує реакція суспільства, так як люди і так знали, що депутати далеко не бідні люди. Про це розповів в ефірі телеканалу NewsOne відомий лікар-педіатр і громадський діяч Євген Комаровський, повідомляють Патріоти України.

За його словами, люди і так були чудово обізнані, що у депутатів хоч відбавляй дорогого майна і грошей, так що вражає сама реакція людей. "Я всю цю історію з "електронної печерою Аладіна" сприймаю виключно з ухилом в психіатрію. Величезна кількість відвідувачів зоопарку раптом дізналася, що у хижаків є зуби. Та все це прекрасно знали (про багатства депутатів і чиновників - Ред.). Тому мене більше дивує реакція суспільства", - сказав Комаровський.

Він зазначив, що Рада кардинально змінює людей, які прийшли туди, і вони стають психічно хворими, де неможливо зберегти здоровий глузд. "Тому треба приймати рішення і вибирати нормальних. Вибирати потрібно не зоопарк. Тобто медикаментозно це вже не лікується, тут тільки допоможе ампутація. Просто є частина суспільства, яка однозначно не в змозі повести народ в правильному напрямку. Вижити і заробити в цій країні хоч щось чесним шляхом може менше одного відсотка людей. і такі люди не підуть в цей зоопарк, там неможливо знаходиться. Я маю гіркий досвід проводжати друзів "туди" і бачу, як адекватні люди, переступаючи поріг зоопарку під назвою Верховна Рада, стають психічно хворими. Зберегти там здоровий глузд абсолютно неможливо. На це йде близько шести місяців, якщо стійка психіка, або три-чотири тижні інкубаційного періоду - і ти такий же як всі ", - заявив гість програми.

На його думку, керувати країною не повинні старі політики. "І змінити це можна тільки радикальним чином. Я дійсно вважаю, що люди, які були при владі останні 10-15 років, не мають права приймати серйозні рішення, що стосуються долі держави. Держава завели в глухий кут, воно перестало виконувати всі до однієї свої функції , сенс його втрачено. Держава і народ перебувають на різних полюсах, вони вороги", - підвів підсумок Комаровський.

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...

"Це ж неподобство – спілкуватись мовою ворога": Милованов розповів історію про російськомовних бійців ЗСУ у США

середа, 1 травень 2024, 22:29

Ексміністр економіки Тимофій Милованов розповів історію, як у США російськомовні українські військові здивували українську діаспору. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України. "Російська мова в Україні. Що скаже про це діаспора. Приколь...