"Приїжджайте в Затоку, подивитеся "Новороссию" і "Оплот": На Одещині транслюють проросійські телеканали окупованого Донбасу (фото)

Огидне явище виявила журналістка Соломія Бобровська, яка вирішила відпочити у готелі на морському узбережжі.

Канали із проросійською пропагандою транслювали на Одещині. Фото: Фейсбук.

У Затоці Одеської області на телебаченні ведуть мовлення телеканали російських окупаційних сил Донеччини та Луганщини. Відповідні фото на своїй сторінці у Facebook опублікувала екс-заступник голови Одеської облдержадміністрації Соломія Бобровська, передають Патріоти України.

Вона також закликала вжити заходів Національну ради України з питань телебачення і радіомовлення та Міністерство інформаційної політики. "Приїжджайте в Затоку Одеської області, подивитесь "Новороссию" і "Оплот"! Відразу в готелі, недалеко від моря, за 900 кілометрів від Донецька і 1200 – від країни-окупанта. І це не прикордонний район до "ПМР", - йдеться у дописі Бобровської.

Згодом вона оновила свій допис і подякувала за оперативність правоохоронним органам, які прибули на місце.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...