Прихильник бойовиків ОРДЛО: Затриманий у Києві журналіст виявився симпатиком терориста Прілєпіна (фото)

Виявити цей факт допомогли дописи журналіста у соцмережі.

Кирило Вишинський симпатизує бойовикам на Донбасі і особисто Захару Прілєпіну. Фото:Укрінформ

Затриманий в Києві журналіст "РИА Новости Україна" Кирило Вишинський високо оцінює творчість російського письменника Захара Прілєпіна, який воює на стороні терористів "ДНР". Про це свідчать дописи Вишинського в Facebook, передають Патріоти України.

Журналіст репостив блоги Прілєпіна. Останній подібний пост датований 10 листопада 2017 року - на той момент вже було відомо про те, що Прілєпін воює за терористів.

"Сильно написано. Вносить ясність і відповідає на багато спекуляцій", - зазначив Вишинський, перепостивши матеріал Прілєпіна "12 пунктів про Революцію і Громадянську війну", в якій одіозний письменник виправдовує більшовиків.

Раніше журналіст вже репостив блоги Прілєпіна. Наприклад, вдалося розшукати пост за 26 вересня 2015 року.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...