Приклад для мажорів: "Я все одно піду на фронт" - не зважаючи на важкі проблеми зі здоров'ям син генпрокурора добровольцем пішов до ЗСУ

​Нащадок очільника Генпрокуратури Олександр Луценко у 2014 році воював на Донбасі. Вмовляння батьків і «друзів родини» з Міноборони не втримали хлопця в Києві.

Родина ЛуценківПро це в інтерв'ю Укрінформу заявила дружина глави ГПУ, народний депутат від фракції Блоку Петра Порошенка Ірина Луценко, зазначають Патріоти України.

«У нас так якось діти розділилися, перший - копія я, він інженер дуже добрий, технар, а менший - копія Луценка, навіть зовні. Ті самі звички, він знає історію, навіть досконаліше ніж чоловік, історію зброї, битв, він цікавиться глибокими речами, він знає ботаніку, всі види китів чи види коників. І у сенсі почуттів - добрий такий, як Луценко, великодушний, гуморист. Але Луценко сформував почуття відповідальності в дітях, і це дуже яскраво проявилося в старшому синові.

В 2007 році, коли Сашко вже закінчив школу і пішов до інституту, в нього виявили рак щитовидної залози. Ми три роки його опромінювали. У нього немає щитовидної залози, і по всіх медичних показниках він мав би бути інвалідом ІІ групи. Але він відмовився, сказав, мені ніяких пільг не треба, ходить в залу, качається, працює, він хороший бізнесмен, він дуже гарно спілкується з людьми, і коли почали формуватися добровольчі загони, Сашко писав п'ять разів заяву. Він п'ять разів не проходив медичну комісію, комісія не підписувала йому, тому що він гормонально залежний.

На шостий раз Гелетей, який тоді керував замість Муженка армією, подзвонив Луценко і каже: «Слухай, щось роби зі своїм старшим сином, бо він сидить, ночує під кабінетом керівника медичної комісії і каже, я тебе не випущу, підпиши мені, я все одно піду на фронт». То Юра прийшов і каже мені: «Сашка, каже, втіхаря ходить і пише заяви безкінечні, треба втрутитися». Я кажу, ми мусимо втрутитися, давай його кудись в армію. Ми запитали: «Сашко, куди ти хочеш?» Він каже: «Хочу в артилерію, у зенітні війська». І Юра особисто його завіз в Одесу, їх відправили одразу в Миколаївську область на полігон на навчання.»

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...