Прикордонники в зоні АТО затримали мешканку окупованої Макіївки, яка везла символіку "ДНР" та списки терористів (фото, відео)

Як пояснила жінка, речі їй, начебто, не належать, оскільки деякий час назад вона купила цю автівку, а знайдені предмети з того часу знаходилися в транспортному засобі.

Фото:прес-служба Держприкордонслужби України

На контрольному посту "Березове", що на лінії розмежування в районі проведення АТО, прикордонники Донецького загону виявили в одному з авто речі та предмети бойовиків. Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби України, передають Патріоти України.

Автомобілем "Чері" керувала жінка. Вона прямувала з Макіївки, що на цей час знаходиться на тимчасово неконтрольованій території, до Волновахи. Під час оформлення співробітники Держприкордонслужби ініціювали проведення поглибленого огляду спільно з представниками фіскальної служби.

Як результат, в багажнику транспортного засобу було знайдено символіку "ДНР", номерний жетон батальйону "Восток", 5 набоїв "Флобера" та список "військовослужбовців ДНР" із розмірами одягу, позивними і антропометричними даними. Варто сказати, що жетон знаходився в коробці з кремом.

Як пояснила жінка, речі їй, начебто, не належать, оскільки деякий час назад вона купила цю автівку, а знайдені предмети з того часу знаходилися в транспортному засобі.

За даним фактом поінформовано Службу безпеки України, Національну поліцію та штаб АТО. Наразі тривають подальші заходи перевірки.

Розстріл поліцейського патруля: Стало відомо, скільки зброї було в авто військових, що вчинили вбивство

вівторок, 23 квітень 2024, 9:32

Він зазначив, що усю зброю зловмисники викинули у водойму. . Рихлюк уточнив, набої мали калібр 5,45, а на місці події ще працюють слідчі. . Зі слів підозрюваних, вони везли боєприпаси у свій будинок на території області. . Також Рихлюк додав, що ...

Спадок Володимира Мономаха: Після дуже довгої реставрації в Києві відкрили для відвідування одну з найстаріших церков України

вівторок, 23 квітень 2024, 9:23

У Національному заповіднику "Києво-Печерська лавра" відкрилася для відвідування церква Спаса на Берестові. Це одна з найдавніших християнських пам'яток Києва датована початком кінцем XI - початком XII століття. Кошти на будівництво храму надав знаменит...