"Прилег отдохнуть по дороге на Киев": Мережу шокувало фото бойовика без ноги у центрі Донецька (фото, 16+)

Чоловік у камуфляжі без стопи лежить на вулиці вже не перший день, розповсюджуючи страшний сморід, на який злітаються мухи.

Ілюстрація:iPress.ua

В окупованому Донецьку посеред вулиці вже не перший день лежить чоловік у камуфляжі та без ноги, який розповсюджує характерний запах, що приваблює мух. Про це повідомив дописувач на сторінці блогера Necro Mancer у Twitter, передають Патріоти України.

"Донецьк, калінінський ринок, біля зупинки у центр, лежит чувак, немає стопи, його жеруть мухи, і сморід стоїть, що не передати", - йдеться у повідомленні.

У коментарях зазначено, що чоловік без стопи так лежить не перший день. При цьому, за свідченням автора допису, він періодично прокидається та просить милостиню, після чого п'є медичний спирт, пляшечки від якого видно на задньому плані фото, і знову спить.

Клишоногі в пошуках особистого щастя: У Чорнобильському заповіднику спостерігається нашестя ведмедів- холостяків

понеділок, 6 травень 2024, 7:15

Донедавна поява дикого ведмедя на Київщині була сенсаційною подією. Ці небезпечні звірі заходили до того ж Чорнобильського заповідника у пошуках нових кормових баз в ході розвідувальних рейдів з Білорусі. Ситуація змінюється. На території Чорнобильсько...

Мобілізація в Україні набирає обертів: Алкоголіки та наркомани теж підуть служити?

понеділок, 6 травень 2024, 6:56

У Міноборони зазначали, що відповідно до нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, пе...