"Примара" офіцерської честі: Російський командир кинув одного зі своїх солдатів (відео)

Один телефонний дзвінок російському офіцеру пролив світло відразу на декілька дискусійних питань.

Українські волонтери опублікували аудіозапис телефонної розмови з російським командиром бойовиків Айратом Калимулинним, номер якого знайшли на документах одного із загиблих у бою на Світлодарській дузі під Дебальцеве Донецької області, повідомляють Патріоти України.

"Цікаво, що на знайденій записці про звільнення рядового Галкина, яку підписав командир роти лейтенант Калимулинн, на зворотньому боці аркуша ручкою був написаний телефон: 095 408 14 62 (Татарин)", - зазначають волонтери.

Українські волонтери зателефонували за цим номером, і за результатами розмови стало зрозуміло, що командиром роти бойовиків є російський громадянин лейтенант Калимулинн, який, до того ж, перебуває в Дебальцеве.

"Отже, велика кількість російських громадян (як військовослужбовців, так і найманців) на території окупованих Криму й Донбасу, свідчить, що ця війна - зовсім не внутрішнє громадянське протистояння, а інтервенція Російської Федерації".

Варто знати: Коли банк зобов'язаний повернути гроші, які зникли з рахунку

вівторок, 7 травень 2024, 6:49

В Україні більшість шахрайських схем відбувається з вини самої жертви. Шахраї за допомогою шкідливих лінків, обманюючи жертв, одержують банківські дані. При цьому банки не компенсують втрати, отримані внаслідок шахрайських дій. У деяких випадках таку к...

Відтермінована пенсія в Україні: Як збільшити розмір виплат і які нюанси треба знати

вівторок, 7 травень 2024, 6:22

За кожен рік роботи після строку виходу пенсія збільшується на 6%, тобто приблизно на 350 гривень на місяць, передають Патріоти України. . Як зазначили у ПФУ, кожна людина має право на вибір щодо отримання пенсії за віком. Вона може вирішити самостійн...