Примусова евакуація у Донецьку: Мешканцям не пояснюють причини, - ЗМІ

Місцеві жителі між собою говорять, що очевидно в найближчу добу будуть масовані обстріли Авдіївки.

У Донецьку - примусова евакуація. Фото: "24"

Джерело сайту "24" у Донецьку підтверджує інформацію про те, що озброєні люди і так зване "МНС ДНР" почали примусову евакуацію Київського району. Про це повідомляють Патріоти України.

За словами співрозмовника, людям не кажуть причини термінової евакуації, а завтра просять тих, хто не встигне виїхати, не виходити з квартир. Джерело відзначає, що по всьому Київському району Донецька розміщують РСЗВ великого калібру і направляють у сторону Авдіївки.

"Очевидно, що планується масований обстріл по Авдіївці. Деякі донеччани підійшли до розрахунків РСЗВ і попросили прибрати техніку з житлових кварталів або хоча б не стріляти, так як можлива відповідь ЗСУ. Але бойовики відкрили вогонь в повітря і пообіцяли розстріляти всіх, хто буде заважати або висловлювати претензії", – розповів співрозмовник сайту.

Місцеві жителі між собою говорять, що очевидно в найближчу добу будуть масовані обстріли Авдіївки і ЗСУ для того, щоб був вогонь у відповідь. Також вони вважають, що ймовірний провокаційний обстріл Донецька артилерією "армії "ДНР".

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...