Приставав, не піддалася, задушив паском: На Вінниччині чиновника запідозрили в убивстві вчительки (відео)

Невже людське життя нічого не варте? Не підкорилася дурній волі – вбив…

Загибла вчителька. Фото: tsn.uaНа Вінниччині взяли під варту чиновника райадміністрації, якого підозрюють у вбивстві 25-річної вчительки. Правоохоронці кажуть, що мають неспростовні докази плюс зізнання самого підозрюваного. Дівчину знайшли задушеною, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Увечері Наталя йшла на зустріч з подругою. На греблі її перестрів п'яний чоловік і почав до неї чіплятися. Що було далі – поліція дізналася від самого підозрюваного. Він, мовляв, залицявся до дівчини, а коли вона почала пручатися і здійняла галас, то задушив паском.

Слідчі вийшли на підозрюваного через сім днів розслідування і знайшли неспростовні докази. "Одяг, на якому були явні сліди боротьби. У нього були покусані руки, було видно, що хтось чинив йому опір. Крім цього, у нього на одежі була вилучена кров, яка співпала з кров'ю потерпілої. І так само було співпадіння по слідам ДНК", - розповів керівник обласної поліції Юрій Педос.

Численні синці на тілі задушеної дівчини свідчать, що перед смертю вона намагалася захиститися від свого вбивці. Держслужбовця взяли під варту. У підозрюваного бездоганна репутація на роботі і в родині.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...