Мило, сірники і мотузка: У Росії пенсіонерка віддячила чиновнику за "надбавку" до пенсії (відео)

Пенсіонерка зізналася, що подарунок міністру — це іронія, але додала, що обурена скромною сумою збільшення прожиткового мінімуму.

Пенсіонерка зробила недвозначний подарунок чиновнику. Фото: скріншот з відео.

У Росії пенсіонерка передала в подарунок міністру праці та соціального розвитку Новосибірської області Ярославу Фролову мило, мотузку, сірники та сіль. Їх вона придбала на суму підвищення прожиткового мінімуму для пенсіонерів — 89 рублів (37 гривень), передають Патріоти України.

Як повідомляє NGS.ru, з'явилося також відео, як пенсіонерка передає покупки через пост охорони у міністерстві праці та соціального розвитку області. "Я всіляко намагалася скомпонувати, щоб саме 89 рублів було... Молоко і хліб не виходило. Те хороше молоко, яке треба пити пенсіонеру, коштує майже 70 рублів (29 грн)... Буханка хліба, така, щоб її з молоком поїсти... теж коштує до 30 рублів (13 грн)... Я виходила з того, чого сьогодні у мене не було вдома, що я собі купила б. Сірники, сіль... Російський народ традиційно в запасі тримає сірники й сіль", — пояснила вона свій вчинок.

Пенсіонерка зізналася, що подарунок міністру — це іронія, але додала, що обурена скромною сумою збільшення прожиткового мінімуму. "89 рублів — це сума, яка схвилювала і змусила поставити запитання міністру: куди подівся рубль?.. Куди поділися 11 рублів? Тому що, ну дайте ви 100 рублів (43 грн) пенсіонеру, і нехай він радіє й гуляє на ці гроші цілий місяць", — підсумувала вона.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...