"Призывают любить Россию, а сами в Монте-Карло зависают": Росіян обурили фото відомих "вірних путінців" У Монако

Співгромадяни не надто прихильно відреагували на цю новину, вважаючи, що справжні патріоти Росії повинні були б проводити свій відпочинок в окупованому Криму.
Монако здалося багатим прихильникам Путіна привабливішим за Крим. Фото: ЖЖ.

Двоє відомих прихильників президента РФ Володимира Путіна, музичний продюсер Йосип Пригожин і спортсменка Олена Ісінбаєва, зустрілися в Монако. Про це свідчить їх спільне фото, опубліковане в Instagram Пригожина, передають Патріоти України.

Користувачі мережі не надто прихильно відреагували на цю новину, вважаючи, що справжні патріоти Росії повинні були б проводити свій відпочинок в окупованому Криму. "Російський патріот Пригожин, відпочиваючи в Криму, випадково зустрів російську патріотку Ісінбаєву, відпочиваючу в Криму, - воістину Крим об'єднує російських патріотів", - іронізує блогер Elena B в Twitter.

"Закликають любити Росію, а самі в Монте-Карло зависають. Нікому не можна вірити, ми тут карячимося з ранку до вечора, а таких грошей не заробили все-таки", "У Вас геометка неправильна. Не можуть же два патріота відпочивати в Монте-Карло" , "Кримський міст привів в Монако?", "В Монако сидить, а потім пости про Собяніна і плішивого постить, ну ти гніда, Шрек, коли до Криму приїдеш?", - не соромляться у висловах окремі користувачі.

Це не ноу-хау? Що означає перегляд обмежень певних прав людини в Україні

вівторок, 30 квітень 2024, 14:58

Україна надіслала в Раду Європи лист про тимчасовий частковий відступ від Конвенції про захист прав людини та основних свобод (ЄКПЛ) практично відразу після введення воєнного стану у 2022 році. Так роблять усі країни, які ведуть війну, передають Патрі...

Військовий облік українців за кордоном: Як оновити дані в ТЦК і що треба знати

вівторок, 30 квітень 2024, 14:52

Військовозобов'язані громадяни України, які перебувають за кордоном, повинні оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. У законі про мобілізацію №10449, який Верховна Рада 11 квітня ухвалила у цілому, а президент Володимир Зеленський підпи...