"Псевдомайдан пройдисвітів": Фурса озвучив два шляхи змін в Україні

Від того варіанту, який оберуть українці, залежатиме майбутнє держави.

Ілюстрація: tvc.ru

В України є два шляхи для того, щоб змінити країну, - складний і простий. Про них на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав спеціаліст відділу продажів боргових інструментів Сергій Фурса. За його словами, складний шлях змін у нашій країні - продовжувати реалізовувати реформи, повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Складний шлях - це продовжувати міняти країну. Продовжувати робити те, що можна змінити зараз і створювати можливості для майбутніх змін. А ці можливості в головах українців. Які переважно в труні бачили ваші реформи, якщо вони не виражені в моментальному зростанні пенсій і зарплат. Все інше для більшої частини українців не реформи. Для них Європа - це красива картинка, куди можна емігрувати, а не зведення правил і законів, за якими живуть люди", - зазначив Фурса.

Є інший варіант - "шлях простих відповідей на складні питання, які ніколи не працюють". "Псевдомайдан пройдисвітів. Коли можна кричати "зрада" і бігти бити нацгвардійців. Бити по емоціях, експлуатувати справжні почуття простих людей, нічого не пропонуючи натомість. І просто влаштовувати махновщину. Кричати про війну, яка вбиває українців, і при цьому робити все, що хоче ворог. І для цього не обов'язково отримувати від цього гроші. Деякі корисні ідіоти працюють безкоштовно. Кожною своєю дією вони намагаються дискредитувати той самий справжній Майдан трирічної давності, перетворюючи слово "патріот" у лайку", - зазначив Фурса.

Як повідомляв "Обозреватель", Сергій Фурса розповів, на що приречена гривня.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...