Птахофабрику Бахматюка у Криму отримала дружина Олега Царьова

Найбільшу у регіоні птахофабрику "Південна" отримала як ділянку для інвестування дружина колишнього депутата Царьова

Лариса Царьова володії птахофабрикою у анексованому Криму. Фото з сайту censor.net.ua

Дружина Олега Царьова, Лариса, отримала майданчик для інвестування у Криму - птахофабрику у Сімферопольському районі та земельну ділянку, що займає більше 50 га. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ukr.lb.ua.

Центр журналістських розслідувань повідомляє, що ТОВ "Кримська торгово-промислова компанія", за даними Реєстру, буде займатись "реконструкцією та розвитком птахофабрики з виробництва м'яса птиці та курячого яйця на земельних ділянках, орієнтовна площа яких складає 53 га".

В графі "плановані інвестиції" значиться: "Загальний обсяг інвестицій становитиме 3 172 020,0 тис. рублів, у тому числі капітальних вкладень 1 532 250,0 тис. рублів". До кінця 2065 року проект має бути реалізований.

Дана фірма зареєстрована у Сімферополі у липні 2014 року, статутний фонд 10 тисяч рублів. Єдиний засновник - Лариса Царьова. Це інформація з Єдиного державного реєстру юросіб РФ.

Птахофабрика "Південна" припинила працювати в кінці 2013 року. Це найбільша птахофабрика у регіоні, входила в агропромисловий холдинг "Авангард" Олега Бахматюка, українського бізнесмена. В серпні 2014 року "влада Криму" була готова примусово викупити цю фабрику.

Крім того, Царьов із сім'єю отримали шість санаторіїв у Криму, які під інвестпроекти "націоналізувала" нова влада анексованого півострова.


Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...