Пугачова і Галкін зі своїми дітьми включилися у марафон "побєдобєсія" (відео)

Користувачі мережі жорстко розкритикували зоряну пару за аморальність і нав'язування дітям символів війни.

Пугачова і Галкін. Фото:ivona.bigmir.net

Пугачова і Галкін підтримали "побєдобєсіє" і вирядили своїх дітей у військову форму на честь 9 травня. Відео з дітьми зі святкування Дня Перемоги у своїх друзів виклав в Instagram Максим Галкін, передають Патріоти України.

Зоряну російську пару Алли Пугачової і Максима Галкіна жорстко розкритикували в соціальних мережах за аморальність і нав'язування дітям символів війни.

Ті організували веселі розваги - гірки і надувні іграшки у вигляді зброї для дітей. Потім діти стоять зі свічками, слухаючи жалобну промову диктора і явно засмучені і дивуються.

Користувачі мережі вважають блюзнірством веселитися в пам'ять про війну, перетворювати військову атрибутику в атракціон і одягати дітей у військову форму.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...