"Путін - ла-ла-ла!", - Харківські ультрас сьогодні іменинники, їх безсмертний хіт відзначає день народження (відео)

Найвідомішим виконавцем став колишній міністр закордонних справ України Андрій Дещиця, який теж підхопив куплет, щоб втихомирити мітингувальників під російським посольством.

"Ла-ла-ла" харківських ультрас стала всесвітнім хітом. Фото: life.pravda.com.ua.

Два роки тому світ почув пісню про Путіна. 30 березня 2014 харківські фанати після матчу з "Шахтарем" вперше голосно проспівали "ла-ла-ла" - зараз це вже шлягер, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами вболівальників, пісня є рімейком на стару кричалку харківських ультрас. Цікаво, що хіт використовують фанати у всьому світі, іноді не здогадуючись про політичний підтекст.

В Україні найвідомішим виконавцем став колишній міністр закордонних справ Андрій Дещиця. Він підхопив куплет, щоб втихомирити мітингувальників під російським посольством. Росіяни такого дипломатичного маневру не зрозуміли, а ось американці визнали - він діяв виправдано.

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...