"Вату" порве: Ультрас збірної України пообіцяли виконати матірний хіт про Путіна на Євро-2016

Безсмертний хіт про смертного вождя РФ прозвучить для мільйонів небайдужих глядачів на чемпіонаті Європи.

Українські ультрас б'ють рекорди популярності. Фото: niklife.com.uaПід час матчу 1-го туру Євро-2016 Німеччина – Україна на трибунах стадіону "П'єр Моруа" в Ліллі прозвучить відома фольклорна пісня про президента РФ Володимира Путіна, автором якої є ультрас харківського "Металіста", повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

На 25-й хвилині поєдинку (така хвилина обрана на честь 25-ї річниці незалежності України, що святкуватиметься 24 серпня 2016 року) між українцями і німцями фанати виконають хіт і через соцмережі закликали до цього всіх охочих. Ініціаторами перфомансу стали ультрас київського "Динамо", частина з яких все-таки зуміла вирушити до Франції, не дивлячись на недешевий виїзд.

Нагадаємо, що після зустрічі з діючими чемпіонами світу німцями українці зіграють проти Північної Ірландії (16 червня, Ліон) і 21-го числа проти Польщі (Марсель). Євро-2016 стартує 10 червня о 22:00 поєдинком між збірними Франції та Румунії, який відбудеться у Парижі.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...